Bedrijfsinfo
Snelle levering uit eigen voorraad Ook te vinden op beslist.nl Achteraf betalen met afterpay Online betalen via uw eigen bank MasterCard Worldwide Verified by Visa PayPal veilig online betalen, geld versturen of ontvangen MasterCard Worldwide Official partner bol.com Vergelijk met Shopwiki Plaats ook uw review! de marktleider op de Belgische elektronische betaalmarkt


Bedrijfsinfo

Over aqua-rium.nl

aqua-rium.nl is onderdeel van Aquariumonderdelen

Wij zijn sinds enkele jaren actief op het internet met succesvolle concepten voor online shopping en entertainment. Doormiddel van klantvriendelijke formules leveren wij veilige online oplossingen voor onze klanten.

Vanwege de grote vraag naar een goede en betrouwbare dropship leverancier in aquarium onderdelen en toebehoren hebben wij besloten om inplaats van de huidige website te gebruiken een compleet nieuwe website hiervoor in te richten.

 

Aquariumonderdelen bedenkt en beheert succesvolle concepten op het gebied van online winkels en entertainment. Aquariumonderdelen levert gebruiksvriendelijke en veilige online oplossingen voor consumenten, wederverkopers en affiliates. De website www.aquadropship.nl fungeert hierbij als thuisbasis. Op deze site vindt u links naar onze webwinkels en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Complete service

 

Aquariumonderdelen beheerst de complete keten van online verkoop en entertainment. Van de realisatie en exploitatie van websites tot het verpakken en versturen van producten. Aquariumonderdelen staat dus niet alleen garant voor een gedegen technische realisatie van online shops, maar is ook verantwoordelijk voor de afhandeling van bestellingen en betalingen. Een compleet, efficiënt en kostenbesparend pallet aan diensten dus. Dit is dan ook de reden dat onze klanten kunnen profiteren van messcherpe prijzen, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit, snelheid, veiligheid en discretie.

Consumenten, zakelijke klanten en affiliates

 

Via  www.aquadropship.nl helpen wij (potentiële) consumenten, zakelijke klanten en affiliates verder op weg.

Als u vragen hebt, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend Contact met ons opnemen.

Voorwaarden, levering, betaling en vragen

 

Op deze website zijn de Algemene Voorwaarden opgenomen die gelden voor alle webwinkels die Aquariumonderdelen exploiteert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat wij te bieden hebben.

Bij een aankoop ben je op de hoogte van onze gebruiks-, lever- en algemene voorwaarden. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies.