algen (inclusief Spirulina platensis (. zoals eiken maaltijd min 1,0%). min 36%),
vis en afgeleide producten,
granen,
plantaardige eiwitextracten,
week-en schaaldieren,
vlees en dierlijke producten,
gist,
plantaardige bijproducten,
melk en zuivelproducten,
oliën en vetten, mineralen.
Additieven:
vitaminen,
pro-vitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking.
Vitamine A 20 800 IE / kg,
vitamine D 3 1140 IE / kg,
Vitamine E 70 mg / kg,
vitamine C 290 mg / kg.
Verbindingen van spoorelementen ijzer
E1 23,6 mg / kg,
zink E6 6,4 mg / kg,
E5 mangaan 4,6 mg / kg,
E4 koper 1,0 mg / kg,
0,14 mg E2 jodium / kg,
E8 selenium, 0,14 mg / kg,
E7 Molybdeen 0.03 mg / kg,
E3 Kobalt 0,007 mg / kg.
Lecithine.
Kleurstoffen.
antioxidant
Analyse:
ruw eiwit 43,0%,
ruw vet 5,0%,
vezels 3,5%,
Vocht 10,0%.